blog

In tijden van Corona kennisdelen via webinars #1

De Coronacrisis is de heftigste crisis sinds de jaren 30 en heeft een gigantische impact. Deze crisis raakt iedereen persoonlijk en in het werkende leven. Ook op het gebied van aanbestedingen. Zo worden opdrachten naar voren gehaald, vinden er spoedprocedures plaats, worden slimme digitale oplossingen aan de markt gevraagd, en zijn contactmomenten tijdens een aanbesteding niet meer mogelijk. De ontstane situatie was en is niet te overzien en toch moeten we verder. Ook voor mij betekent de crisis het aanpassen van het werk. De trainingen die ik heel graag geef kunnen even niet live doorgaan, juist nu er zo veel vragen leven. Om toch kennis over te dragen bedacht ik samen met NIAC een oplossing en op 26 maart hield ik mijn eerste webinar. ik heb veel nieuwe dingen geleerd; een verhaallijn opstellen, een studio bouwen, filmpjes opnemen. De filmpjes werden verwerkt door Henk Jan van Harten . Tijdens het seminar waren Gert Fiat en ik tijdens de filmpjes continu aan het schakelen om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden. Het resultaat mag er zijn. Maar liefst 400 mensen waren online aanwezig. Kon je de webinar niet bijwonen dan kun je de presentatie en filmpjes via deze link downloaden. Op 23 april geef ik samen met Ingrid Berk en Anke Stellingwerff Beintema een vervolgwebinar. Je kunt je via deze link aanmelden. Zie ik je daar?